Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Migdolinis pyragas
AUTORIUS:
Lina
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas apelsinų (žievė tarkuota)
120 gramų cukraus
120 gramų migdolų (malti)
4 vienetai kiaušinių
50 gramų kvietinių miltų
80 gramų juodojo šokolado
125 gramai varškės
120 gramų sviesto
100 gramų džemo (abrikosinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Sudėti miltus, migdolus, apelsino žievelę ir varškę.
Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos, įmaišyti atsargiai į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, padengtą popieriumi, išteptu sviestu. Išlyginti.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
Pyragą atvėsinti.
Šokoladą sutarkuoti.
Ištepti pyragą džemu ir apibarstyti šokoladu.

Migdolinis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Sudėti miltus, migdolus, apelsino žievelę ir varškę.
Baltymus suplakti su žiupsneliu druskos, įmaišyti atsargiai į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, padengtą popieriumi, išteptu sviestu. Išlyginti.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
Pyragą atvėsinti.
Šokoladą sutarkuoti.
Ištepti pyragą džemu ir apibarstyti šokoladu.

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai


Daugiau receptų