Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Migdolinis slyvų pyragas
AUTORIUS:
Aura
INGREDIENTAI:
120 gramų migdolų (malti)
600 gramų slyvų
3 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
130 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplaukite slyvas, pepjaukite jas pusiau, išimkite jų kauliuku ir tuomet supjaustykite slyvas skiltelėmis.
Dėkite į dubenį sviestą bei cukrų, išsukite iki purumo, tuomet intensyviai maišant po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite su kepimo milteliais ir maltais migdolais sumaišytus miltus ir viską gerai sumaišykite.
Gautą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą, o ant tešlos išdėliokite supjaustytas slyvas.
Dėkite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Migdolinis slyvų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuplaukite slyvas, pepjaukite jas pusiau, išimkite jų kauliuku ir tuomet supjaustykite slyvas skiltelėmis.
Dėkite į dubenį sviestą bei cukrų, išsukite iki purumo, tuomet intensyviai maišant po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite su kepimo milteliais ir maltais migdolais sumaišytus miltus ir viską gerai sumaišykite.
Gautą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą, o ant tešlos išdėliokite supjaustytas slyvas.
Dėkite į įkaitusią orkaitę ir kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Aura

Komentarai


Daugiau receptų