Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Miglaškės guliašas
AUTORIUS:
Miglaškė
INGREDIENTAI:
3 česnakų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
800 gramų kiaulienos kumpio
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
100 mililitrų vandens
2 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome mėsą gabaliukais ir dedame į įkaitintą keptuvę.
Kai mėsa apskrunda, dedame sutarkuotas morkas bei supjaustytus svogūnus bei česnakus.
Baigiant kepti, įdedame pomidorų padažo ir porą minučių patušiname nuolat maišydami.
Viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad vos apsemtų mišinį, ir tušiname apie 20 min. ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys minkšta. Troškinant vis pamaišome, kad neprisviltų.
Baigiant tušintis įdedame grietinės bei mišinį, kuris susideda iš (3 šaukštų miltų bei pusės stiklinės vandens), patušiname dar apie 5 min., kol masė pasidarys tiršta.
Išjungiame ugnį ir paliekame porą min. pastovėti ant plytos.
Tinka valgyti su bulvių koše ar ryžiais.
Skanaus.

Miglaškės guliašas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustome mėsą gabaliukais ir dedame į įkaitintą keptuvę.
Kai mėsa apskrunda, dedame sutarkuotas morkas bei supjaustytus svogūnus bei česnakus.
Baigiant kepti, įdedame pomidorų padažo ir porą minučių patušiname nuolat maišydami.
Viską sudedame į puodą, užpilame vandens, kad vos apsemtų mišinį, ir tušiname apie 20 min. ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys minkšta. Troškinant vis pamaišome, kad neprisviltų.
Baigiant tušintis įdedame grietinės bei mišinį, kuris susideda iš (3 šaukštų miltų bei pusės stiklinės vandens), patušiname dar apie 5 min., kol masė pasidarys tiršta.
Išjungiame ugnį ir paliekame porą min. pastovėti ant plytos.
Tinka valgyti su bulvių koše ar ryžiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglaškė

Komentarai (20)


  • gulias 2015-04-21 16:49

    Jau daug metu darau pagal si recepta. Labai skanu !


  • (anonimas) 2013-07-15 02:11

    Tikrai skanu! :super:


  • ruta 2013-02-09 12:11

    skanus patiekalas, guliasa gaminau pirma karta gyvenime ir pavyko :) tik as troskinau toje pacioje keptuveje kur ir viska apkepinau, taip maziau plauti indu;)


  • Krista 2012-10-31 02:36

    Ziauriai per daug miltu. Visai nepatiko, sorry %-)


  • JUSTINA 2012-10-04 12:24

    LABAI SKANU ;-)


  • Justė 2011-08-29 20:44

    Šiandien dariau, patiko :-)


  • (anonimas) 2011-08-29 10:24

    Labai super! :super:


  • Laura 2011-08-12 17:02

    Beprotiskai skanu !!!!


  • neringa 2011-04-05 11:23

    eisiu pabandyti gaminti, tikiuosi bus skanu :-)


  • Modesta 2011-03-13 16:03

    Dekui,labai skanu ;]]


Daugiau receptų