Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušinių
380 mililitrų miltai
5 valgomieji šaukštai cukraus
4 valgomieji šaukštai pieno
400 mililitrų majonezo
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 vienetas obuolių
1 saujelė razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir pienu, supilti majonezą, gerai išmaišyti.
2.
Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
3.
Pilti tešlą į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus išdėlioti pjaustytus griežinėliais obuolius, užbarstyti vandenyje pamirkytas, išbrinkusias razinas (aš mirkiau vandens ir brendžio mišinyje).
4.
Dėti į įkaitiną iki 180*C temperatūros orkaitę. Kepti apie 40 - 50 min.

Minkštas keksas su obuoliais ir razinomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir pienu, supilti majonezą, gerai išmaišyti.

  2. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.

  3. Pilti tešlą į sviestu išteptą skardą. Ant viršaus išdėlioti pjaustytus griežinėliais obuolius, užbarstyti vandenyje pamirkytas, išbrinkusias razinas (aš mirkiau vandens ir brendžio mišinyje).

  4. Dėti į įkaitiną iki 180*C temperatūros orkaitę. Kepti apie 40 - 50 min.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė

Komentarai


Daugiau receptų