Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Minkštas pyragas su persikais
AUTORIUS:
Loreta
INGREDIENTAI:
180 mililitrų cukraus (1 stiklinė)
2 vienetai persikų
4 lašai vanilės
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
200 gramų varškės
200 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakite su cukrumi. Į kiaušinius sudėkite varškę, maskarpone sūrį ar grietinėlę, nugesintą sodą, vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir gerai išplakite.
Po to berkite miltus ir maišykite. Miltų kiekis gali svyruoti į vieną ar kitą pusę. Tešla turi lengvai maišytis.
Persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir supilkite paruoštą tešlą. Paviršių gražiai su šaukštu išlyginkite.
Kepiau 180-200 C orkaitėje apie 50 min.
Ar pyragas iškepė patikrinkite su mediniu pagaliuku. Įsmeigus į pyragą, pagaliukas turi likti sausas, tada žinosite, kad pyragas tikrai iškepė.
Skanaus!

Minkštas pyragas su persikais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakite su cukrumi. Į kiaušinius sudėkite varškę, maskarpone sūrį ar grietinėlę, nugesintą sodą, vanilės esencijos arba vanilinio cukraus ir gerai išplakite.
Po to berkite miltus ir maišykite. Miltų kiekis gali svyruoti į vieną ar kitą pusę. Tešla turi lengvai maišytis.
Persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į tešlą.
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir supilkite paruoštą tešlą. Paviršių gražiai su šaukštu išlyginkite.
Kepiau 180-200 C orkaitėje apie 50 min.
Ar pyragas iškepė patikrinkite su mediniu pagaliuku. Įsmeigus į pyragą, pagaliukas turi likti sausas, tada žinosite, kad pyragas tikrai iškepė.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Loreta

Komentarai (2)


  • Violeta Kuzmickiene 2014-12-16 22:14

    Skanu


  • Augustė 2011-08-31 19:17

    Atrodo toks labai minkštas ir labai skanus, reikės pabandyti išsikepti


Daugiau receptų