Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mišrainė „Saulėgrąža“
AUTORIUS:
Aiva
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek alyvuogių
200 gramų vištos filė (virta)
3 vienetai kiaušinių (tryniai)
3 vienetai kiaušinių (virti)
200 gramų pievagrybių (pakepti)
100 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Mišrainę į lėkštę sudėti sluoksniais: smulkinta vištienos filė, pakepinti pievagrybiai, tarkuoti kiaušiniai ir tarkuotas sūris.
Visus sluoksnius pertepti majonezu.
Alyvuoges padalinti į 2 ar 4 dalis ir papuošti salotų viršų.
Mišrainę palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant apibarstyti mišrainės viršų trintais tryniais, o šonus apdėti čipsais.
Skanaus.

Mišrainė „Saulėgrąža“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mišrainę į lėkštę sudėti sluoksniais: smulkinta vištienos filė, pakepinti pievagrybiai, tarkuoti kiaušiniai ir tarkuotas sūris.
Visus sluoksnius pertepti majonezu.
Alyvuoges padalinti į 2 ar 4 dalis ir papuošti salotų viršų.
Mišrainę palaikyti šaldytuve.
Prieš patiekiant apibarstyti mišrainės viršų trintais tryniais, o šonus apdėti čipsais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Aiva

Komentarai (1)


  • Vijole 2014-06-24 09:12

    Sonams apdeti tinka ,,pringls'' traskuciai,daug graziau atrodo.


Daugiau receptų