Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Mišrainė su graikiniais riešutais
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
150 gramų graikinių riešutų
200 gramų kopūstų
2 vienetai morkų
5 vienetai kiaušinių
šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves ir kiaušinius išvirkite. Nulupkite. Bulves supjaustykite kubeliais. Kiaušinių virtus baltymus atskirkite nuo trynių ir atskirai supjaustykite.
Graikinius riešutus paskrudinkite ant keptuvės, vėliau juos susmulkinkite. Kelis nesmulkintus palikite papuošimui.
Morkas sutarkuokite su stambia tarka. Galite įdėti truputį česnako.
Kopūstus supjaustykite, pasūdykite, sumaišykite ir nuspauskite sultis.
Paimkite plačią lėkštę ir dėkite mišrainę sluoksniais.
Pirmas sluoksnis- bulvės, majonezas.
Antras- morkos, majonezas.
Trečias- tryniai, majonezas.
Ketvirtas- kopūstai, majonezas.
Penktas- kiašinių baltymai, graikiniai riešutai.
Mišrainės viršų galite papuošti riešutais. Atvėsinkite.

Mišrainė su graikiniais riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves ir kiaušinius išvirkite. Nulupkite. Bulves supjaustykite kubeliais. Kiaušinių virtus baltymus atskirkite nuo trynių ir atskirai supjaustykite.
Graikinius riešutus paskrudinkite ant keptuvės, vėliau juos susmulkinkite. Kelis nesmulkintus palikite papuošimui.
Morkas sutarkuokite su stambia tarka. Galite įdėti truputį česnako.
Kopūstus supjaustykite, pasūdykite, sumaišykite ir nuspauskite sultis.
Paimkite plačią lėkštę ir dėkite mišrainę sluoksniais.
Pirmas sluoksnis- bulvės, majonezas.
Antras- morkos, majonezas.
Trečias- tryniai, majonezas.
Ketvirtas- kopūstai, majonezas.
Penktas- kiašinių baltymai, graikiniai riešutai.
Mišrainės viršų galite papuošti riešutais. Atvėsinkite.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (2)


  • Arvydas 2011-10-02 19:22

    Čia ne mišrainė, o salotos. Jei įdėta burokėlių ,tada vadinasi mišrainė.


  • remi 2011-10-02 13:35

    atrodo skaniai,reikes paragauti :jee:


Daugiau receptų