Bulves, obuolius supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius ir agurką - pusžiedžiais, silkę - gabaliukais.
Svogūną sutarkuoti su stambia tarka.
Viską sumaišyti su aliejumi, garstyčiomis, actu, druska, pipirais ir petražolėmis.
Šoninę apkepinti aliejuje, sudėti į mišrainę ir išmaišyti.

Mišrainė vokiškai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
6 vienetai | bulvių (virtos) |
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
2 vienetai | obuolių |
šiek tiek | petražolių |
šiek tiek | garstyčių |
1 | svogūnų |
2 vienetai | kiaušinių (virti) |
3 vienetai | silkių (filė) |
šiek tiek | acto (3%) |
75 gramai | kiaulės šoninės (rūkyta) |
šiek tiek | druskos |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mišrainė vokiškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, marinuoti, 1 vienetas
- Bulvės, virtos, 6 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Obuoliai, 2 vienetai
- Petražolės
- Garstyčios
- Svogūnai, 1
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Silkė, filė, 3 vienetai
- Actas, 3%
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 75 gramai
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Bulves, obuolius supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius ir agurką - pusžiedžiais, silkę - gabaliukais.
Svogūną sutarkuoti su stambia tarka.
Viską sumaišyti su aliejumi, garstyčiomis, actu, druska, pipirais ir petražolėmis.
Šoninę apkepinti aliejuje, sudėti į mišrainę ir išmaišyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai