Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Močiutės vaisių desertas
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 vienetas obuolių (vidutinio dydžio)
1 vienetas bananų
1 vienetas apelsinų
2 žiupsneliai vanilinio cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
20 gramų šokoladas
1 vienetas kiaušinių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš miltų, kiaušinio, cukraus,vanilinio cukraus ir vandens maišyti grietinės tirštumo tešlą.
2.
Nesupjaustant obuolio išpjauti jo sėklas,o patį obuolį skersai supjaustyti tuščiaviduriais žiedeliais. Galima pjauti per pusę ir pjaustyti pusiniais žiedeliais.
3.
Apelsiną nulupti ir supjaustyti apvaliais griežinėliais.
4.
Bananą pjauti per pusę ir įstrižai.
5.
Vaisius mirkyti paruoštoje tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje.
6.
Šokoladą ištirpinti su trupučiu vandens ir apšlakstyti juo iškepusius vaisius.
Patiekti karštus,skaniau.

Skanaus deserto mažiesiems! :) (tinka ir suaugusiems)

Močiutės vaisių desertas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš miltų, kiaušinio, cukraus,vanilinio cukraus ir vandens maišyti grietinės tirštumo tešlą.

  2. Nesupjaustant obuolio išpjauti jo sėklas,o patį obuolį skersai supjaustyti tuščiaviduriais žiedeliais. Galima pjauti per pusę ir pjaustyti pusiniais žiedeliais.

  3. Apelsiną nulupti ir supjaustyti apvaliais griežinėliais.

  4. Bananą pjauti per pusę ir įstrižai.

  5. Vaisius mirkyti paruoštoje tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje.

  6. Šokoladą ištirpinti su trupučiu vandens ir apšlakstyti juo iškepusius vaisius.
    Patiekti karštus,skaniau.

    Skanaus deserto mažiesiems! :) (tinka ir suaugusiems)

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų