Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Močiūtės žirnių sriuba
AUTORIUS:
Ramlyte
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų
0.5 vieneto petražolių (šaknies)
0.5 vieneto porų
0.5 vieneto salierų
šiek tiek svogūnų
300 gramų žirnių (džiovinti)
šiek tiek jautienos (su kaulais)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš mėsos ir daržovių išvirti sultinį (kartu sudėti ir žirnius). Kai sultinys išvirs, mėsą išgriebti, sultinį perkošti, žirnius bei daržoves pertrinti (morkas galima palikti) ir viską supilti atgal į sultinį. Miltus svieste paspirginti iki rusvos spalvos ir, atskiedus sultiniu, supilti į sriubą. Šios sriubos nereikia balinti. Skanu su baltos ar juodos duonos džiuvėsėliais.

Močiūtės žirnių sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš mėsos ir daržovių išvirti sultinį (kartu sudėti ir žirnius). Kai sultinys išvirs, mėsą išgriebti, sultinį perkošti, žirnius bei daržoves pertrinti (morkas galima palikti) ir viską supilti atgal į sultinį. Miltus svieste paspirginti iki rusvos spalvos ir, atskiedus sultiniu, supilti į sriubą. Šios sriubos nereikia balinti. Skanu su baltos ar juodos duonos džiuvėsėliais.

Receptą atsiuntė Ramlyte

Komentarai (1)


  • elvyra 2012-07-12 20:43

    skanumelis :super:


Daugiau receptų