Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Moldovos pyragaičiai su kopūstais "Verzere"
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Tešlai:
0.5 stiklinės aliejaus
0.5 stiklinės vandens
2 stiklinės miltai
šiek tiek druskos
Įdarui:
2 stiklinės kopūstų ((rauginti))
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (tryniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.
2.
Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.
3.
Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 ° temp. įdarytos paprikos kitaip temperatūroje 20 minučių.

Moldovos pyragaičiai su kopūstais "Verzere"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 14
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.

  2. Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.

  3. Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
    Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 ° temp. įdarytos paprikos kitaip temperatūroje 20 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų