Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Moliūginiai sausainiai
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 stiklinė cukraus
0.25 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
1 stiklinė moliūgų (piurė)
0.25 arbatinio šaukštelio muskato
1 vienetas kiaušinių (didelis)
2.5 stiklinės kvietinių miltų
0.25 arbatinio šaukštelio druskos
110 gramų sviesto (minkštas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Glazūrai:
2 puodeliai cukraus pudros;
3-4 š. pieno;
1 š. tirpinto sviesto.

Išmaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Sviestą išplakti su cukrumi iki baltos, purios masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Tada sudėti moliūgų piurė ir gerai išmaišyti. Palaipsniui berti sausus produktus ir vis gerai išmaišyti. Šaukšteliu dėti tešlos ant kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15-18 minučių iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Glazūrai visus produktus gerai išmaišyti ir dekoruoti atvėsusius sausainius.

Moliūginiai sausainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Glazūrai:
2 puodeliai cukraus pudros;
3-4 š. pieno;
1 š. tirpinto sviesto.

Išmaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Sviestą išplakti su cukrumi iki baltos, purios masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Tada sudėti moliūgų piurė ir gerai išmaišyti. Palaipsniui berti sausus produktus ir vis gerai išmaišyti. Šaukšteliu dėti tešlos ant kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15-18 minučių iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Glazūrai visus produktus gerai išmaišyti ir dekoruoti atvėsusius sausainius.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2010-08-15 14:51

    %-) :-D


Daugiau receptų