Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Moliūgo keksas su vyšniomis
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
100 mililitrų sviesto ( (tirpintas))
200 gramų miltai
300 gramų moliūgų
1 sauja vyšnių
100 mililitrų likerio (vyšnių (arba vynas))
1 saujelė prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pasiruoškite vyšnias: į puodą pilkite - 50 ml vandens, dėkite 50 g cukraus, pilkite likerį / vyną (cukraus kiekis priklauso nuo naudojamo alkoholio saldumo), dėkite prieskonius: žvaigždiškąjį anyžių, cinamono lazdelę, kvapiuosius ir juoduosius pipirus (nemaltus), gvazdikėlių. vanilės. Palaukiame, kol užvirs, tada berkite vyšnias, virkite apie 5 min, tada palikite bent pusvalandžiui.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temp. Kiaušinius plakite su 100 g cukraus iki putotos masės,tada supilkite tirpintą sviestą.
3.
Burokine tarka sutarkuokite moliūgą. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į kiaušinių ir sviesto masę.Tešla bus tirštoka.
4.
Tada įmaišykite moliūgą ir vyšnias (nuo vyšnių gerai nupilkite skystį, kuriame jos virė) ir pilkite į kepimo formą.
Kepkite apie 45 min.

Ant iškepto pyrago galite užpilti paruoštą glaistą: cukras pudra + citrinos sultys.

Moliūgo keksas su vyšniomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pasiruoškite vyšnias: į puodą pilkite - 50 ml vandens, dėkite 50 g cukraus, pilkite likerį / vyną (cukraus kiekis priklauso nuo naudojamo alkoholio saldumo), dėkite prieskonius: žvaigždiškąjį anyžių, cinamono lazdelę, kvapiuosius ir juoduosius pipirus (nemaltus), gvazdikėlių. vanilės. Palaukiame, kol užvirs, tada berkite vyšnias, virkite apie 5 min, tada palikite bent pusvalandžiui.

  2. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C temp. Kiaušinius plakite su 100 g cukraus iki putotos masės,tada supilkite tirpintą sviestą.

  3. Burokine tarka sutarkuokite moliūgą. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite į kiaušinių ir sviesto masę.Tešla bus tirštoka.

  4. Tada įmaišykite moliūgą ir vyšnias (nuo vyšnių gerai nupilkite skystį, kuriame jos virė) ir pilkite į kepimo formą.
    Kepkite apie 45 min.

    Ant iškepto pyrago galite užpilti paruoštą glaistą: cukras pudra + citrinos sultys.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė

Komentarai


Daugiau receptų