Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Moliūgo šaltiena
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Moliūgo, morkų, krapų drebučiai labai tiks su karštomis bulvėmis. Moliūgo, morkų, krapų drebučiai labai tiks su karštomis bulvėmis. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų sultinio
200 gramų moliūgų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 valgomasis šaukštas želatinos
2 arbatiniai šaukšteliai krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsos sultinyje apie 10 minučių verdu smulkintą svogūną, morką ir moliūgą. Daržoves nukošiu, o į atvėsusį sultinį beriu želatiną, palieku, kad išbrinktų apie 2 valandas. Vėliau pakaitinu, kad želatina ištirptų.
2.
Į sultinį supilu moliūgą ir svogūną, sutrinu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Indą puošiu pjaustyta morka, krapais ir supilu moliūgo masę, palieku šaltai apie 8 valandas.

Moliūgo šaltiena

Recepto autorius: Moliūgo, morkų, krapų drebučiai labai tiks su karštomis bulvėmis. Rima
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsos sultinyje apie 10 minučių verdu smulkintą svogūną, morką ir moliūgą. Daržoves nukošiu, o į atvėsusį sultinį beriu želatiną, palieku, kad išbrinktų apie 2 valandas. Vėliau pakaitinu, kad želatina ištirptų.

  2. Į sultinį supilu moliūgą ir svogūną, sutrinu trintuvu iki vientisos masės.

  3. Indą puošiu pjaustyta morka, krapais ir supilu moliūgo masę, palieku šaltai apie 8 valandas.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų