Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Moliūgų keksiukai su baltuoju šokoladu
AUTORIUS:
Marina
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
150 gramų cukraus
300 gramų moliūgų (minkštimas)
šiek tiek moliūgų (sėklos, glajui)
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
šiek tiek baltojo šokolado (glajui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokine tarka sutarkuokite moliūgo minkštimą.
Nutarkuokite šiek tiek citrinos žievelės ir išspauskite sultis.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Įmuškite ir gerai išplakite kiaušinius.
Supilkite citrinos sultis ir išmaišykite.
Taip pat įmaišykite citrinos žievelę, moliūgą ir miltus.
Sudėkite tešlą į keksiukų formeles. Palikite 2-3 cm nuo viršaus, nepridėkite tešlos iki pat formelės viršaus.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
Iškepusius ir atvėsusius keksiukus papuoškite ištirpintu šokoladu ir moliūgų sėklomis.

Moliūgų keksiukai su baltuoju šokoladu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Burokine tarka sutarkuokite moliūgo minkštimą.
Nutarkuokite šiek tiek citrinos žievelės ir išspauskite sultis.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Įmuškite ir gerai išplakite kiaušinius.
Supilkite citrinos sultis ir išmaišykite.
Taip pat įmaišykite citrinos žievelę, moliūgą ir miltus.
Sudėkite tešlą į keksiukų formeles. Palikite 2-3 cm nuo viršaus, nepridėkite tešlos iki pat formelės viršaus.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.
Iškepusius ir atvėsusius keksiukus papuoškite ištirpintu šokoladu ir moliūgų sėklomis.

Receptą atsiuntė Marina

Komentarai


Daugiau receptų