Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Moliūgų sriuba
AUTORIUS:
Miglė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek pipirai (juodieji)
800 gramų moliūgų (nulupti)
1 vienetas svogūnų (mėlynasis, kapotas)
3 vienetai šalavijų (lapai)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 stiklinė grietinėlės
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 litras sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į įkaitintą aliejų sudėti smulkintus svogūnus ir kepinti 4-5 minutes, kartu sudėti moliūgus ir kepti kol suminkštės.

Kol viskas keps užvirinkite sultinį ir baigus kepti svogūnams su moliūgu suberkite juos į verdantį sultinį.

Įberti druskos, pipirų ir viską susmulkinti smulkintuvu iki vientisos masės. Į visą masę supilame grietinėlę ir viską dar kartą išmaišome.

Į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus dedame šalavijo lapus, pilame citrinų sultis, maišome. Kepame tol kol šalavijai taps trapūs (3-4 min.). Jais pagardiname jau išvirtą sriubą.

Moliūgų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į įkaitintą aliejų sudėti smulkintus svogūnus ir kepinti 4-5 minutes, kartu sudėti moliūgus ir kepti kol suminkštės.

Kol viskas keps užvirinkite sultinį ir baigus kepti svogūnams su moliūgu suberkite juos į verdantį sultinį.

Įberti druskos, pipirų ir viską susmulkinti smulkintuvu iki vientisos masės. Į visą masę supilame grietinėlę ir viską dar kartą išmaišome.

Į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus dedame šalavijo lapus, pilame citrinų sultis, maišome. Kepame tol kol šalavijai taps trapūs (3-4 min.). Jais pagardiname jau išvirtą sriubą.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...