Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Moliūgų sriuba su kiaulienos faršu bei porais
AUTORIUS:
Rimantė
INGREDIENTAI:
200 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
650 gramų moliūgų
200 gramų morkų
75 gramai porų
1 vienetas svogūnų
240 gramų kiaulės faršo
4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
1 litras sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Moliūgą, bulves ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname susmulkintą svogūną.
Kai svogūnas tampa skaidrus, sudedame moliūgą, bulves, morkas, supilame sultinį, pasūdome, papipiriname ir užverdame.
Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir patroškiname dar apie 15-20 min.
Išvirtą sriubą sutriname į vientisą masę.
Atskirai keptuvėje įkaitiname likusius 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname jame kiaulienos faršą, kol jis pakeičia spalvą.
Tuomet į keptuvę su faršu sudedame supjaustytus porus, pakepiname dar apie 4 min. ir paskaniname druska bei pipirais.
Sriubą pagardiname grietine, supilstome į dubenėlius ir sudedame su porais kepinta faršą.
Gero apetito!

Moliūgų sriuba su kiaulienos faršu bei porais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Moliūgą, bulves ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname susmulkintą svogūną.
Kai svogūnas tampa skaidrus, sudedame moliūgą, bulves, morkas, supilame sultinį, pasūdome, papipiriname ir užverdame.
Užvirus uždengiame, sumažiname ugnį ir patroškiname dar apie 15-20 min.
Išvirtą sriubą sutriname į vientisą masę.
Atskirai keptuvėje įkaitiname likusius 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname jame kiaulienos faršą, kol jis pakeičia spalvą.
Tuomet į keptuvę su faršu sudedame supjaustytus porus, pakepiname dar apie 4 min. ir paskaniname druska bei pipirais.
Sriubą pagardiname grietine, supilstome į dubenėlius ir sudedame su porais kepinta faršą.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Rimantė

Komentarai


Daugiau receptų