Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Morenginiai pyragėliai su įdaru
AUTORIUS:
Berta
INGREDIENTAI:
šiek tiek aviečių (papuošimui)
šiek tiek bananų (papuošimui)
100 gramų cukraus (kremui)
150 gramų cukraus (morengams)
2 vienetai kiaušinių (baltymai, morengams)
50 mililitrų grietinėlės (33-35 proc. riebumo, kremui)
šiek tiek braškių (papuošimui)
150 gramų maskarponės sūrio (kremui)
šiek tiek kivių (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki putų. Po to berkite cukraus ir plakite iki standžių putų konsistencijos.
Be galingo mikserio neišsiversit.
Sudėkite baltymo masės į konditerinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos 4 cm skersmens krepšelius. Krepšelis turi turėti ir dugną, ir šonus. Šonų užtenka vos kelių mm aukščio, kad įdaras neiškristų.
Džiovinkite morenginius pagrindus 100 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandą.
Išplakite maskarpone sūrį su grietinėle ir cukrumi. Į morengus pridėkite įdaro ir papuoškite vaisiais. Skanaus!

Morenginiai pyragėliai su įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išplakite kiaušinių baltymus su žiupsneliu druskos iki putų. Po to berkite cukraus ir plakite iki standžių putų konsistencijos.
Be galingo mikserio neišsiversit.
Sudėkite baltymo masės į konditerinį švirkštą ir išspauskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos 4 cm skersmens krepšelius. Krepšelis turi turėti ir dugną, ir šonus. Šonų užtenka vos kelių mm aukščio, kad įdaras neiškristų.
Džiovinkite morenginius pagrindus 100 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 1 valandą.
Išplakite maskarpone sūrį su grietinėle ir cukrumi. Į morengus pridėkite įdaro ir papuoškite vaisiais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Berta

Komentarai (2)


  • (anonimas) 2012-09-23 18:06

    kas mieksta saldymynus tai labai skanu ;-)


  • (anonimas) 2012-08-21 15:55

    labasi neskanu :-(


Daugiau receptų