Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Morkų blyneliai
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai morkų
3 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės pieno
1 valgomasis šaukštas cukraus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą.

Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.

Morkų blyneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą.

Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.

Receptą atsiuntė Janina
Gairės: Kepti, Blynai

Komentarai


Daugiau receptų