Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Morkų keksas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
0.5 stiklinės kokosų ((drožlės))
0.5 stiklinės riešutų (smulkinti)
2 stiklinės morkų (smulkiai tarkuotos)
0.5 stiklinės ananasų ((konservuoti) kubeliais)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 vienetai kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis cinamono
2 žiupsneliai druskos
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Plaktuvu išsukite sviesta ir cukrų, tada supilkite suplaktus kiaušinius su druska. Į masę sudėkite morkas, riešutus, ananasus, kokoso drožles ir gerai išmaišykite. Pabaigoje supilkite likusius sausus (persijotus per sietą) produktus (miltus, kepimo miltelius, cinamoną) ir dar kartą gerai išmaišykite tešlą. Tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite 180 - 200°C temp. orkaitėje 40 - 60 minučių.

Skanaus.

Morkų keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Plaktuvu išsukite sviesta ir cukrų, tada supilkite suplaktus kiaušinius su druska. Į masę sudėkite morkas, riešutus, ananasus, kokoso drožles ir gerai išmaišykite. Pabaigoje supilkite likusius sausus (persijotus per sietą) produktus (miltus, kepimo miltelius, cinamoną) ir dar kartą gerai išmaišykite tešlą. Tešlą sukrėskite į kepimo formą ir kepkite 180 - 200°C temp. orkaitėje 40 - 60 minučių.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai


Daugiau receptų