Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Morkų keksas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Pagrindiniai produktai sviestas ir morkos, trapus ir labai skanus gaminys. Pagrindiniai produktai sviestas ir morkos, trapus ir labai skanus gaminys. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų morkų
300 gramų miltai
200 gramų sviesto 82%
200 gramų cukraus pudros
4 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą išsukti su cukraus pudra, sukant dėti po vieną kiaušinį.
2.
Morkas smulkiai sutarkuoti, sultis nuspausti.
3.
Į sviesto ir cukraus pudros masę sukrėsti smulkiai tarkuotas morkas, grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
4.
Tešlą gerai išmaišyti sukrėsti į formą.
5.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 50 minučių.

Morkų keksas

Recepto autorius: Pagrindiniai produktai sviestas ir morkos, trapus ir labai skanus gaminys. Rima
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą išsukti su cukraus pudra, sukant dėti po vieną kiaušinį.

  2. Morkas smulkiai sutarkuoti, sultis nuspausti.

  3. Į sviesto ir cukraus pudros masę sukrėsti smulkiai tarkuotas morkas, grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais.

  4. Tešlą gerai išmaišyti sukrėsti į formą.

  5. Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 50 minučių.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų