Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Morkų putėsiai
AUTORIUS:
Nastiušha
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek imbierų (šviežia šaknis)
1 kilogramas morkų
2 stiklinės vandens
30 gramų želatinos
šiek tiek vaisių (smulkinti, cukruoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pusėje stiklinės vandens išbrinkintą želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Smulkiai sutarkuokite morkas ir išspauskite sultis.
Morkų tarkių likučius bei mažą imbiero šaknies gabalėlį užpilkite likusiu vandeniu, pavirkite apie 15 min. ir perkoškite.
Nuovirą sumaišykite su spaustomis morkų sultimis, cukrumi, užvirinkite, supilkite želatiną, išmaišykite ir pastatykite šaltai.
Vos tik pradės stingti, drebučius išplakite iki standžių putų, supilstykite į taures, sustingdykite, papuoškite cukruotais vaisiais ir patiekite.
Skanaus.

Morkų putėsiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pusėje stiklinės vandens išbrinkintą želatiną ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Smulkiai sutarkuokite morkas ir išspauskite sultis.
Morkų tarkių likučius bei mažą imbiero šaknies gabalėlį užpilkite likusiu vandeniu, pavirkite apie 15 min. ir perkoškite.
Nuovirą sumaišykite su spaustomis morkų sultimis, cukrumi, užvirinkite, supilkite želatiną, išmaišykite ir pastatykite šaltai.
Vos tik pradės stingti, drebučius išplakite iki standžių putų, supilstykite į taures, sustingdykite, papuoškite cukruotais vaisiais ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Nastiušha

Komentarai


Daugiau receptų