Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Morkų salotos su vištų širdelėmis ir grybais
AUTORIUS:
Eglė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
3 vienetai juodųjų pipirų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai morkų
0.4 vieneto pastarnokų
1 vienetas svogūnų
150 gramų vištienos širdelių
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
80 gramų pievagrybių
100 gramų parmezano sūrio
šiek tiek druskos
50 gramų grietinės
1 vienetas laurų lapų
šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Morkas ir pastarnoką sutarkuoti su stambia tarka.
Svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepinti aliejuje, vėliau prie svogūnų sudėti grybus, pakepinti.
Vištų širdeles išvirti su prieskoniais: SANTA MARIA lauro lapais, druska pipirais, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu. Atvėsinti, supjaustyti smulkiais kubeliais.
Visus produktus sumaišyti su grietine, tarkuotu sūriu ir prieskoniais.

Morkų salotos su vištų širdelėmis ir grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Morkas ir pastarnoką sutarkuoti su stambia tarka.
Svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepinti aliejuje, vėliau prie svogūnų sudėti grybus, pakepinti.
Vištų širdeles išvirti su prieskoniais: SANTA MARIA lauro lapais, druska pipirais, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu. Atvėsinti, supjaustyti smulkiais kubeliais.
Visus produktus sumaišyti su grietine, tarkuotu sūriu ir prieskoniais.

Receptą atsiuntė Eglė

Komentarai


Daugiau receptų