Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminė panacota su braškėmis
AUTORIUS:
Martyna
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 mililitrų grietinėlės
250 gramų sūris (maskarponė)
50 gramų cukraus
2 pakeliai želatinos
150 gramų braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatinos lapelius užpilti vandeniu, kad apsemtų ir palikti išbrinkti.
2.
Grietinėlę supilti į prikaistuvą, suberti cukrų, įdėti vanilės ankštį ir pašildyti, kol cukrus ištirps. Atvėsinti.
3.
Atvėsusią grietinėlę sumaišyti su maskarpone, išimti vanilės ankštį, supilti želatiną ir supilstyti į norimos formos indelius. Atvėsinti šaldytuve, kol sustings.
4.
Papuošti trintomis braškėmis arba braškių gabaliukais.

Naminė panacota su braškėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Želatinos lapelius užpilti vandeniu, kad apsemtų ir palikti išbrinkti.

  2. Grietinėlę supilti į prikaistuvą, suberti cukrų, įdėti vanilės ankštį ir pašildyti, kol cukrus ištirps. Atvėsinti.

  3. Atvėsusią grietinėlę sumaišyti su maskarpone, išimti vanilės ankštį, supilti želatiną ir supilstyti į norimos formos indelius. Atvėsinti šaldytuve, kol sustings.

  4. Papuošti trintomis braškėmis arba braškių gabaliukais.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai


Daugiau receptų