Iš vandens, 3 šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų
(apie 1 valandą).

Naminė pica
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | sūris | |
300 gramų | dešros (arba dešrelės) | |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskonių picai | |
4 valgomieji šaukštai | majonezo | |
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažo | |
200 gramų | miltai | |
300 mililitrų | vandens | |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 arbatinis šaukštelis | cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių | |
5 gramai | sausų mielių | |
Padažui: | ||
2 valgomieji šaukštai | majonezo | |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažo | |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskonių picai | |
3 skiltelės | česnakų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
2.
Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
3.
Padažui maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos preiskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
Naminė pica
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Sūris, 300 gramų
- Dešra, arba dešrelės, 300 gramų
- Prieskoniai picai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Miltai, 200 gramų
- Vanduo, 300 mililitrų
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sausos mielės, 5 gramai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai picai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai, 3 skiltelės
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Iš vandens, 3 šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų
(apie 1 valandą).Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.Padažui maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos preiskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai