Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminė storapadė pica
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
400 gramų miltai
1.5 stiklinės pieno (šiltas)
50 gramų mielių
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų sūris
300 gramų dešros
5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
1 vienetas porų
1 vienetas paprikų
300 galvų pievagrybių
4 valgomieji šaukštai majonezo
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mieles ištirpinti su cukrumi. Po to suberti druską ir supilti šiltą pieną. Pilam aliejų ir beriam persijotus miltus (kad tešla būtų puri).
Minkome kol nelips prie rankų.
Paliekame tešlą 30 minučių pakilti. Per tą laiką susipjaustom visus ingredientus.
2.
Kai tešla pakilo, dar paminkom ir formuojam norimą formą (aš kepiau per visą skardą).
Kai padarome formą, ją subadome šakute ir aptepame aliejumi.
Tada pašauname į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepame 5 minutes.
3.
Kai apkepė, ištepame karštą padą svietu (arba aliejumi).
Dedam pomidorų padažą, ištepam, barstome sūriu (tik kad pasidengtu padas) ir dedame ingredientus, barstome prieskoniais.
Gale reikia užbarstyti likusiu sūriu ir uždėti majonezą ir ant majonezo kmynų.
Kepame įkaitintoje orkaitėje 200 C laipsnių apie 30-40 minučių, kol viskas iškeps.
Skanaus:)

Naminė storapadė pica

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Tešlai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mieles ištirpinti su cukrumi. Po to suberti druską ir supilti šiltą pieną. Pilam aliejų ir beriam persijotus miltus (kad tešla būtų puri).
    Minkome kol nelips prie rankų.
    Paliekame tešlą 30 minučių pakilti. Per tą laiką susipjaustom visus ingredientus.

  2. Kai tešla pakilo, dar paminkom ir formuojam norimą formą (aš kepiau per visą skardą).
    Kai padarome formą, ją subadome šakute ir aptepame aliejumi.
    Tada pašauname į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių ir kepame 5 minutes.

  3. Kai apkepė, ištepame karštą padą svietu (arba aliejumi).
    Dedam pomidorų padažą, ištepam, barstome sūriu (tik kad pasidengtu padas) ir dedame ingredientus, barstome prieskoniais.
    Gale reikia užbarstyti likusiu sūriu ir uždėti majonezą ir ant majonezo kmynų.
    Kepame įkaitintoje orkaitėje 200 C laipsnių apie 30-40 minučių, kol viskas iškeps.
    Skanaus:)

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai (1)


Daugiau receptų