Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminės dešrelės „Karoliukai“
AUTORIUS:
silva
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas kiaulienos ((malta))
2 vienetai svogūnų
1 skiltelė česnakų
šiek tiek kiaulienos ((žarnos))
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulieną sumalti mėsamle. Į sumaltą kiaulieną pridėti druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, česnaką ir palikti keletui valandų pastovėti vėsioje patalpoje arba šaldytuve (geriausia per naktį), kad vienodai pasiskleistų skoniai.
2.
Šią masę sukišti į gerai išvalytą ir išplautą žarną, persukant ją, kad dešrelės būtų vienodo dydžio.
3.
Virti apie 30 min.
4.
Patiekti su bulvėmis, virtomis su morkomis bei pagardintomis krapais, ir šviežiomis daržovių salotomis. Skanaus.

Naminės dešrelės „Karoliukai“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaulieną sumalti mėsamle. Į sumaltą kiaulieną pridėti druskos, pipirų, susmulkintą svogūną, česnaką ir palikti keletui valandų pastovėti vėsioje patalpoje arba šaldytuve (geriausia per naktį), kad vienodai pasiskleistų skoniai.

  2. Šią masę sukišti į gerai išvalytą ir išplautą žarną, persukant ją, kad dešrelės būtų vienodo dydžio.

  3. Virti apie 30 min.

  4. Patiekti su bulvėmis, virtomis su morkomis bei pagardintomis krapais, ir šviežiomis daržovių salotomis. Skanaus.

Receptą atsiuntė silva

Komentarai


Daugiau receptų