Išmaišiau miltus, druską ir pipirus.
Tada sudėjau sviestą ir maišiau, kol gavosi šlapio mėlio konsistenciją primenanti masė.
Sudėjau tarkuotą sūrį ir vėl viską išmaišiau.
Supyliau 3-4 šaukštus vandens ir maišiau, kol tešla susiformavo į kamuoliuką.
Palikau tešlą per naktį šaldytuve.
Kitą dieną tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau trikampio formos blynelius (Jūs galite daryti kokios tik norite formos).
Sudėjau krekerius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepiau apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus palikau 10 min. pravėsti.
Puikus užkandis!

Naminiai čederio sūrio krekeriai
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | juodųjų pipirų (malti) |
1 stiklinė | kvietinių miltų |
3 valgomieji šaukštai | vandens |
0.75 arbatinio šaukštelio | druskos |
4 valgomieji šaukštai | sviesto (šaltas, nesūdytas) |
220 gramų | sūris (Čederio, tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Naminiai čederio sūrio krekeriai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Vanduo, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 3/4 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, šaltas, nesūdytas, 4 valgomieji šaukštai
- Sūris, Čederio, tarkuotas, 220 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išmaišiau miltus, druską ir pipirus.
Tada sudėjau sviestą ir maišiau, kol gavosi šlapio mėlio konsistenciją primenanti masė.
Sudėjau tarkuotą sūrį ir vėl viską išmaišiau.
Supyliau 3-4 šaukštus vandens ir maišiau, kol tešla susiformavo į kamuoliuką.
Palikau tešlą per naktį šaldytuve.
Kitą dieną tešlą plonai iškočiojau ir išspaudžiau trikampio formos blynelius (Jūs galite daryti kokios tik norite formos).
Sudėjau krekerius ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepiau apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus palikau 10 min. pravėsti.
Puikus užkandis!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (3)
Labai gerai gavosi
o sury tarkuoti smulkiai ar stambiai??? :-p
o butina det nesudyta