Įdėti prapjautas bandeles į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kiekvienos bandelės vidų ištepti pomidorų padažu, tada dėti griežinėliais pjaustytą sūrį, dešreles ir gausiai pabarstyti kapotais krapais.
Kepti 170- 180 °C orkaitėje 10- 17 minučių. Pabaigoje temperatūrą galite padidinti iki maksimalios, jei mėgstate labai apskrudusius.

Naminiai dešrainiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 sauja | petražolių (kapotos) |
4 valgomieji šaukštai | krapų |
8 vienetai | sūris (griežinėliai, pailgi) |
8 vienetai | virtų dešrelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Naminiai dešrainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Petražolės, kapotos, 1 sauja
- Krapai, 4 valgomieji šaukštai
- Sūris, griežinėliai, pailgi, 8 vienetai
- Virtos dešrelės, 8 vienetai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Įdėti prapjautas bandeles į riebalais pateptą kepimo skardą.
Kiekvienos bandelės vidų ištepti pomidorų padažu, tada dėti griežinėliais pjaustytą sūrį, dešreles ir gausiai pabarstyti kapotais krapais.
Kepti 170- 180 °C orkaitėje 10- 17 minučių. Pabaigoje temperatūrą galite padidinti iki maksimalios, jei mėgstate labai apskrudusius.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (6)
viskas skanu kaip pasidarai, as tai dedu dar svieziu kopustu su morkom salotu, ir labai skanu.
Dešimt metų gaminau dešrainius ir jokių nusiskundimų, ypač vyrai prašydavo daugiau garstyčių,o jos būdavo aštrios ,tai degdavo burnos.
Pipiec žmonės dėkit jūs ką norit, krapus, petražoles ar išvis nieko nedėkit, negi taip svarbu prisikabint prie ko nors...
Matyt neskiria kur krapai kur petrazoles...
Reikės išbandyti :super:
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) :super: fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu