Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).
Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.
Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.
Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.

Naminiai koldūnai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
0.5 vieneto | svogūnų |
400 gramų | kiaulės faršo |
2 stiklinės | kvietinių miltų |
0.5 stiklinės | vandens (karštas) |
šiek tiek | vandens (trečdalis) |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Naminiai koldūnai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kiaulienos faršas, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Vanduo, karštas, 0.5 stiklinės
- Vanduo, trečdalis
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto ir 1/3 šalto vandens. Įberiame truputelį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame. Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka stiklinė).
Smukiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druska ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome.
Į iš tešlos suformuotus skrituliukus dedame nedidelį šaukštelį jau paruošto faršo ir gerai užspaudžiame kraštus.
Virti pasūdytame vandenyje apie 10 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (38)
A nebūtų skaniau vietoje vandens imt kokį pieną ar kefyra !?
Nesuprantu kam tas vandua :o bet skanu buvo :)
Puikus receptas :) as ne kokia vireja, bet koldunai skanus gavos :)
Aciu uz gera koldunu recepta,tikrai labai skanu,tik dar i tesla dejau 1 sauksta grietines
Gal bandete siuo receptu virti aliejuje? Kaip gavosi? :-) noreciau padaryti kucioms su grybais :-)
Miledi -> nepirk pigiausiu miltu.
Miledi --->. Miltai silpno glitimo!
Na,ką aš taip pat šiandien sugalvojau pagaminti šituos koldūniukus savo brangiajam,tikiuos viskas pavyks puikiai:)
Dažnai naudojuos šioje svetainėje pateiktais receptukais ir dar niekas nenuvylė:) :super:
Ačiū:) ;-)
aš tešlą gaminu su vandeniu ir kad būtų minkšta, visada dedu šaukštą grietinės ir truputį druskos, kad nesijaustų miltų skonio ;-)
jei koldunai jau pavire apie 10 min.,bet atrodo per kieti,isjungit virykle ir palaikykit puode dar apie 5 min.,tikrai kieti nebus,as visad dedu kiausini ir kieti nebuna,ne visada mat vienodos kokybes miltai buna ;-)