Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminiai koldūniukai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo kvietinių miltų
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
maltos mėsos - 400 g
svogūno - 1 vnt
kiaušinio - 1 vnt
druskos, pipirų arba universalių prieskonių

Į dubenį supilti miltus, įdėti druskos, įpilti vandens, užminkyti tešlą. Iškočioti plonus lapus, supjaustyti 2,5 cm kvadratėliais.Įdarui supjaustyti svogūną kvadratėliais ir pakepinti kol pagels. Išvirti kietai kiaušinį, taip pat supjaustyti smulkiais kvadratėliais, įberti druskos ir viską supilti į faršą bei išmaišyti. Dėti įdarą per vidurį kvadratelio ir sujungti visus keturis kampus virš įdaro. Pasistenkite sulipdyti taip, kad faršas beverdant neiškristų. Įdėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 15-20 minučių. Patiekite su grietine arba sviestu. Skanaus.

Naminiai koldūniukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui:
maltos mėsos - 400 g
svogūno - 1 vnt
kiaušinio - 1 vnt
druskos, pipirų arba universalių prieskonių

Į dubenį supilti miltus, įdėti druskos, įpilti vandens, užminkyti tešlą. Iškočioti plonus lapus, supjaustyti 2,5 cm kvadratėliais.Įdarui supjaustyti svogūną kvadratėliais ir pakepinti kol pagels. Išvirti kietai kiaušinį, taip pat supjaustyti smulkiais kvadratėliais, įberti druskos ir viską supilti į faršą bei išmaišyti. Dėti įdarą per vidurį kvadratelio ir sujungti visus keturis kampus virš įdaro. Pasistenkite sulipdyti taip, kad faršas beverdant neiškristų. Įdėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti apie 15-20 minučių. Patiekite su grietine arba sviestu. Skanaus.

Komentarai


Daugiau receptų