
Naminiai makaronai "Strozzapreti" su šonine, grybais ir gorgonzolos srūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Padažui: | ||
200 gramų | sūris (Parmezano) | |
20 gramų | sviesto | |
100 gramų | kumpio | |
100 gramų | sūris (Gorgonzola) | |
350 gramų | grybų | |
1 skiltelė | česnakų | |
250 mililitrų | grietinėlės (šviežia) | |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
Makaronams: | ||
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
400 gramų | vandens | |
1 kilogramas | kvietinių miltų ((tipas 00)) | |
šiek tiek | pipirai | |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Keptuvėje pakepinti česnakus, kumpį ir grybus apie 10 minučių. Supilti grietinėlę, išlydyti Gorgonzolos sūrį.
2.
Šviežius makaronus suberti į verdantį vandenį ir virti kelias minutes.
3.
Makaronus gražiai sudėti į dubenį bei užpilti pagamintu padažu.
Skanaus!
Skanaus!
Naminiai makaronai "Strozzapreti" su šonine, grybais ir gorgonzolos srūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Sūris, Parmezano, 200 gramų
- Sviestas, 20 gramų
- Kumpis, 100 gramų
- Sūris, Gorgonzola, 100 gramų
- Grybai, 350 gramų
- Česnakai, 1 skiltelė
- Grietinėlė, šviežia, 250 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 400 gramų
- Kvietiniai miltai, (tipas 00), 1 kilogramas
- Pipirai
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Keptuvėje pakepinti česnakus, kumpį ir grybus apie 10 minučių. Supilti grietinėlę, išlydyti Gorgonzolos sūrį.
Šviežius makaronus suberti į verdantį vandenį ir virti kelias minutes.
Makaronus gražiai sudėti į dubenį bei užpilti pagamintu padažu.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai