Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminiai "Rafaello" per 30 minučių
AUTORIUS:
Domantė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų varškės
šiek tiek cukraus
1 valgomasis šaukštas sviesto
50 gramų migdolų
šiek tiek kokosų (drožlės)
1 valgomasis šaukštas grietinės
1 stiklinė miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Migdolus pakepame orkaitėje arba keptuvėje be riebalų, kad taptų traškūs.
2.
Sumaišom varškę su cukrumi ir šaukštu grietinės. Jei varškė riebi, grietinės nereikia.
3.
Sviestą ištirpiname ir pilame į masę, gerai išmaišome.
4.
Dedame miltų tiek, kad masę būtų lengva formuoti ir ji neliptų prie rankų, o burbuliukas nesubliūkštų.
5.
iš tešlos formuojame kąsnio dydžio rutuliukus, slepiame juose riešutą ir voliojame kokoso drožlėse arba pabarstukuose.
6.
Dedame kokiai valandai į šaldytuvą, kad sustingtų. ( Bet jai labai nekantraujate, galima valgyti iš karto).

Mėgaujamės :)

Naminiai "Rafaello" per 30 minučių

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Migdolus pakepame orkaitėje arba keptuvėje be riebalų, kad taptų traškūs.

  2. Sumaišom varškę su cukrumi ir šaukštu grietinės. Jei varškė riebi, grietinės nereikia.

  3. Sviestą ištirpiname ir pilame į masę, gerai išmaišome.

  4. Dedame miltų tiek, kad masę būtų lengva formuoti ir ji neliptų prie rankų, o burbuliukas nesubliūkštų.

  5. iš tešlos formuojame kąsnio dydžio rutuliukus, slepiame juose riešutą ir voliojame kokoso drožlėse arba pabarstukuose.

  6. Dedame kokiai valandai į šaldytuvą, kad sustingtų. ( Bet jai labai nekantraujate, galima valgyti iš karto).

    Mėgaujamės :)

Receptą atsiuntė Domantė

Komentarai (7)


  • Domante 2015-11-10 21:08

    Nereikia kepti, tų miltų net nesijaučia ;)
    cukraus nepagailkit arba vietoj jo naudokite kondensuotą pieną, žymiai skaniau :)
    deja, temperatūros pasakyti negaliu (čia dėl migdolų), nes ant mano orkaitės neparašyta.. tai, manau, 200 laipsnių ir +- 10-15 min :)
    Fantazuokite, nesekite aklai recepto :))


  • vaida 2015-10-29 13:04

    ar gamino kas nors naminius rafaelo? nes man miltai uzkliuvo tai nedrystu gamint, gaila bus paskui ismesti viska.


  • Jolanta 2015-09-19 22:20

    Miltai??????? :)))))))


  • zyma 2015-09-16 12:06

    ta prasme kokia varske turi but?


  • Onute 2015-09-15 22:33

    Miltai dedasi ir nereikia kepti?


  • Rasa 2015-09-15 21:17

    kokioj temperaturoj orkaiteje apkepti migdolys, kiek laiko?


  • Indre 2015-09-15 21:17

    kiek deti cukraus?


Daugiau receptų