Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminiai žemaitiški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.4 litro burokėlių (naminiai)
1 litras kefyro (7% šaltibarščiams)
1 vienetas agurkų (žalias (pagal skonį))
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek krapų (aiškinis česnakas ar svogūno laiškai)
šiek tiek bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išvirti kietai, atvėsinti. Agurką smulkinti mėgiamo dydžio gabaliukais.
2.
Burokėlius dėti į indą,maišyti su grietine(jeigu dėsite),berti druskos,pilti kefyrą.Jei gaunasi tirštoka,kas nemėgsta,pilti atvirinto ir atšaldyto vandens.Gerai išmaišyti,berti krapus,laiškinius česnakus ar svogūno laiškelius,pjaustytą agurkėlį ir išmaišius dėti pjaustytus kiaušinius.Skanaus su karštomis bulvėmis.

Naminiai žemaitiški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius išvirti kietai, atvėsinti. Agurką smulkinti mėgiamo dydžio gabaliukais.

  2. Burokėlius dėti į indą,maišyti su grietine(jeigu dėsite),berti druskos,pilti kefyrą.Jei gaunasi tirštoka,kas nemėgsta,pilti atvirinto ir atšaldyto vandens.Gerai išmaišyti,berti krapus,laiškinius česnakus ar svogūno laiškelius,pjaustytą agurkėlį ir išmaišius dėti pjaustytus kiaušinius.Skanaus su karštomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų