Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminis kiaulienos guliašas
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 kilogramo kiaulienos
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
50 mililitrų pieno
1 žiupsnelis prieskonių (mėsai )
1 valgomasis šaukštas miltai (+ šiek tiek apvoliojimui)
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 valgomasis šaukštas sviesto
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą pjaustyti norimo dydžio gabaliukais, pabarstyti prieskoniais ir palikti keletai valandų.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pavoliojus truputį į miltus apkepti iki rudumo mėsytės gabaliukus.
3.
Į puodą dėti smulkintų morkų, svogūno, prieskonių, pavirti ir sudėti keptus mėsos gabaliukus. Troškinti 35-40 min.
4.
Iš pieno, miltų, grietinės ir sviesto paruošti padažą, su pilti į puodą ir dar 5 min. patroškinti.

Naminis kiaulienos guliašas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą pjaustyti norimo dydžio gabaliukais, pabarstyti prieskoniais ir palikti keletai valandų.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pavoliojus truputį į miltus apkepti iki rudumo mėsytės gabaliukus.

  3. Į puodą dėti smulkintų morkų, svogūno, prieskonių, pavirti ir sudėti keptus mėsos gabaliukus. Troškinti 35-40 min.

  4. Iš pieno, miltų, grietinės ir sviesto paruošti padažą, su pilti į puodą ir dar 5 min. patroškinti.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai (4)


  • As 2017-01-20 13:49

    Neradau sarase grietinės ir nesupratau ka su pienu daryti :D


  • vitalis 2016-04-28 17:13

    Nu cia neguliasas juokinga rauginti kopustai?viska sumaisyk ir gausis tusanas


  • Gamintoja 2016-03-22 07:55

    Man tai visai skaniai gavosi.


  • čia 2015-03-02 00:24

    ne guliašas, o mėsa su sviesto-grietinės padažu, neklaidinkit žmonių :)


Daugiau receptų