Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminis Raffaello tortas
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Rafaelo – iškalbingiau už tūkstantį žodžių... Švelnų Rafaelo tortą lengvai galite pagaminti namuose. Tortas užpildytas plikytu kremu, o iš išorės pagardintas kokoso Rafaelo – iškalbingiau už tūkstantį žodžių... Švelnų Rafaelo tortą lengvai galite pagaminti namuose. Tortas užpildytas plikytu kremu, o iš išorės pagardintas kokoso drožlėmis. (...daugiau) MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių trynių
105 gramai cukraus
65 mililitrai aliejaus
90 mililitrų pieno (Šilto)
130 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
4 vienetai kiaušinių baltymų
1 arbatinis šaukštelis druskos
Papuošimui:
šiek tiek kokoso drožlės
Kremui:
3 vienetai kiaušinių trynių
1 vienetas kiaušinių baltymų
110 gramų cukraus
15 gramų krakmolo
150 mililitrų pieno
250 mililitrų plakamoji grietinėlė
50 gramų kokoso drožlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio trynius bei pridėkite cukrų. Įpilkite pieną sumaišytą su aliejumi. Įberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą išmaišykite.
2.
Atskirame inde elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio baltymus su druska iki standžių putų. Putas atsargiai įmaišykite į tešlą.
3.
Biskvitą kepkite 160 laipsnių temperatūroje, 30 minučių (Video recepte mes naudojame 24cm skermens kepimo formą). Biskvitą padalinkite į dvi dalis.
4.
Kremui sumaišykite nurodytą kiaušinių kiekį su cukrumi ir krakmolu. Įpilkite pieno ir sumaišykite. Dubenį palaikyti virš verdančio vandens, maišykite kol kremo masė sustandės. Palaukite kol kremas atvės, o tuomet palikite šaldytuve 20-30 minučių. Elektriniu maišytuvu suplakite grietinėlę ir pridėkite atvėsintą plikytą kremą.
5.
Pusę gauto kremo sumaišykite su kokoso drožlėmis, šia kremo dalimi padenkite apatinį biskvito sluoksnį. Viršutinį sluoksnį padenkite likusia kremo dalimi. Pagal skonį apibarstykite tortą kokoso drožlėmis.
Pažiūrėkite video receptą kaip mes gaminame „Raffaello“ tortą.

Naminis Raffaello tortas

Recepto autorius: Rafaelo – iškalbingiau už tūkstantį žodžių... Švelnų Rafaelo tortą lengvai galite pagaminti namuose. Tortas užpildytas plikytu kremu, o iš išorės pagardintas kokoso ( ...daugiau ) MyCulinaryCorner
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Papuošimui: Kremui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio trynius bei pridėkite cukrų. Įpilkite pieną sumaišytą su aliejumi. Įberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą išmaišykite.

  2. Atskirame inde elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio baltymus su druska iki standžių putų. Putas atsargiai įmaišykite į tešlą.

  3. Biskvitą kepkite 160 laipsnių temperatūroje, 30 minučių (Video recepte mes naudojame 24cm skermens kepimo formą). Biskvitą padalinkite į dvi dalis.

  4. Kremui sumaišykite nurodytą kiaušinių kiekį su cukrumi ir krakmolu. Įpilkite pieno ir sumaišykite. Dubenį palaikyti virš verdančio vandens, maišykite kol kremo masė sustandės. Palaukite kol kremas atvės, o tuomet palikite šaldytuve 20-30 minučių. Elektriniu maišytuvu suplakite grietinėlę ir pridėkite atvėsintą plikytą kremą.

  5. Pusę gauto kremo sumaišykite su kokoso drožlėmis, šia kremo dalimi padenkite apatinį biskvito sluoksnį. Viršutinį sluoksnį padenkite likusia kremo dalimi. Pagal skonį apibarstykite tortą kokoso drožlėmis.
    Pažiūrėkite video receptą kaip mes gaminame „Raffaello“ tortą.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner

Komentarai


Daugiau receptų