Pirmiausia pasiimate bliūdelį, į kurį dedate miltus (pagal tiek kiek norite šokolado), dedate truputį mažiau negu miltų kakavos (galite ir daugiau, pagal skonį) ir pilate pieno tiek, kad apsemtų pusę masės.
Dedate cukraus pagal skonį (rekomenduoju 1 šaukštą.)
Tada viską išmaišote iki vientisos masės ir suformuojate norimą formą.
Dedate į 175 laipsnių temperatūros orkaitę ir ten laikote apie 10 min.
Galite laikyti ir trumpiau (nelaukite kol šokoladas pradės lipti prie pirštų.)
Tikrai skanus ir labai pigus desertas.
Skanaus!

Naminis šokoladas arba pyragėlis
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus |
šiek tiek | kakavos |
šiek tiek | kvietinių miltų |
šiek tiek | pieno |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Naminis šokoladas arba pyragėlis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pirmiausia pasiimate bliūdelį, į kurį dedate miltus (pagal tiek kiek norite šokolado), dedate truputį mažiau negu miltų kakavos (galite ir daugiau, pagal skonį) ir pilate pieno tiek, kad apsemtų pusę masės.
Dedate cukraus pagal skonį (rekomenduoju 1 šaukštą.)
Tada viską išmaišote iki vientisos masės ir suformuojate norimą formą.
Dedate į 175 laipsnių temperatūros orkaitę ir ten laikote apie 10 min.
Galite laikyti ir trumpiau (nelaukite kol šokoladas pradės lipti prie pirštų.)
Tikrai skanus ir labai pigus desertas.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (8)
manau jis yra lb skanus
:-p
sveiki cia vytautas taigi as esu sugalvijas nauja sokolado recepta bet as jums jo neisduosiu ir buvau padares ir visiems buvo labai gardu ir as vel darisiu ta pati resepta eigu noresite mano naujojo sokolado israsto skonio tai galesite paragauti laukiu jusu atsakimo i mano elpasta [email protected] sekmes ;-)
man tie miltai kažkaip ne į temą.... :-D
O kokiokarscio orkaitej turetume laikyt 10 min...? :-?
as kazka ne taip dariau, bet nelabai man gavos :D perkepiau...
manau turetu but skanu :super:
nedariau bet manau kad turetu buti skanu. :ok: :super:
Tikrai labai skanu ,pirstus apsilaizysit.