Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminis vyniotinis
AUTORIUS:
Vita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
1 kilogramas kiaulienos kumpio
1 kilogramas kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Plonai išpjaustome kumpi, išmušame mėsą. Ant celofano barstome prieskonius (nepadauginkit, druska nesveika), smulkiai pjaustytą česnaką, ir dedame išmuštą mėsytę. Ant viršaus dedame paruošta faršą ir pagal norą ar morkas ar žirnelius. Šiuo atveju į vyniotinį dėjau kiaušinį (išplakti ir iškepti kaip blyną, išdėlioti ant mėsytės) tada viską susukame ir surišame, kad neiširtu. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 2h. Kai iškeps paslėgti. Nepamažinkite svorio, gražiau pjaustysis.

Naminis vyniotinis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Plonai išpjaustome kumpi, išmušame mėsą. Ant celofano barstome prieskonius (nepadauginkit, druska nesveika), smulkiai pjaustytą česnaką, ir dedame išmuštą mėsytę. Ant viršaus dedame paruošta faršą ir pagal norą ar morkas ar žirnelius. Šiuo atveju į vyniotinį dėjau kiaušinį (išplakti ir iškepti kaip blyną, išdėlioti ant mėsytės) tada viską susukame ir surišame, kad neiširtu. Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 2h. Kai iškeps paslėgti. Nepamažinkite svorio, gražiau pjaustysis.

Receptą atsiuntė Vita

Komentarai (9)


  • ana 2011-04-19 12:31

    :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


  • ana 2011-04-19 12:31

    normaliai %-) man patinka irn savarankiska


  • ana 2011-04-19 12:29

    atrodo normaliai bet as jau 10 mt tai darau :-p


  • Natalja 2010-03-30 14:46

    Sveiki.
    Roony, panašu, kad taip ir yra.
    Bet pati naudoju paprastą celofaną kaip pagalbinę priemonę, kad lengviau būtų susukti vyniuotinius, o tik paskui dedu į kepimo maišelį ar foliją.


  • Roony 2010-03-30 14:16

    manau, kad ne pagalbine priemone, o kepimo maiselis, nes jei ir slegsit ir nebus, kas sulaikytu ir palaikytu forma, tai viskas isbyres, manau... mes tai kai virdavom, tai i marle ivyniodavom ir tada slegdavom. Tai cia turbut butinas tas "celofanas", o kai paslegiamas, tada nuimamas. :-)


  • Natalja 2010-01-08 18:24

    Vita, čia ,,celofanas" turima omenyje kepimo maišelis (celofanas kepimui), kuriame reikia kepti? Ar ,,celofanas" kaip pagalbinė priemonė iki kepimo?


  • vita 2009-10-11 13:47

    beje,maltos mėsos irgi apie 1 kg. o ne 1,5 kaip uzrašė moderatorius ;-)


  • vita 2009-06-18 14:31

    aciu :-)


  • auksiukas 2009-06-16 18:06

    atrodo labai skaniai :super:


Daugiau receptų