Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Naminis vyniotinis su juodųjų serbentų uogiene
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
180 gramų cukraus
75 gramai krakmolo
4 vienetai kiaušinių
60 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
350 mililitrų uogienės (juodųjų serbentų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!

Naminis vyniotinis su juodųjų serbentų uogiene

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti uogiene ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį galima valgyti iš karto šiltą arba atvėsinti. Šaltą lengviau pjaustyti. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (8)


  • Lilija 2016-03-06 10:51

    Jokiu budu nedekit jokiu kelimo milteliu,kiausiniai produktas kuris pats iskelia biskvita,taip gaunasi pernelyg storas,gal del to ir sunkiai suvynioti.Kepu ji daugybe metu.


  • gitana 2014-11-09 21:52

    Skanu


  • jojo 2013-03-24 20:18

    kokio storio turetu but biskvitas


  • monika 2013-02-09 23:24

    kepiau siandien, man ir sutrukinejo, gal per ilgai kepiau, vis kaskart gaunasi skirtingai, gal butu galima pamegint sulaistyt su kokiu sirupu praskiestu. bet siaip skanu labai, aciu uz recepta!!! :super: :super: :super:


  • Lina 2013-02-09 20:03

    Lukrecija galbut perkepet nes taip buna kai perkepa nesilanksto jis


  • Kris Tina 2013-02-06 11:42

    Lukrecija, tik isemusi is orkaites vyniotini dek ant slapio ranksluoscio ir suvyniok ji, o tada isvyniok dek uogiene ir vel suvyniok, tada nesuluzines. :-)


  • nijolė 2013-02-01 12:03

    atrodo skaniai reiks mėginttik biskvita ploniau kepsiu
    . :-p :-)


  • Lukrecija 2013-01-31 00:18

    As bandziau sita :-) viniotiny bet man suluzinejo biskvitas gal galite patarti ka daryti kitaip ? :)


Daugiau receptų