Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Namuose gaminta pica
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
150 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
8 gramai šlapių mielių
šiek tiek miltai
5 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
150 gramų dešros
150 gramų sūris
2 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
1 skiltelė česnakų
4 arbatiniai šaukšteliai prieskonių picai
1 valgomasis šaukštas vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlos masė:
pieną, kiaušinį, aliejų (3 šaukštus), druską, cukrų, mieles gerai išmaišyti.

Dėti miltų tiek, kad tešla lengvai minkytųsi ir neliptų prie rankų.

Iškočioti 2 lakštus ir dėti į skardą (ant kepimo popieriaus).

Lakštus patepti likusiu aliejumi, pabarstyti picos prieskoniais (2 šaukšteliais), dėti tarkuotą dešrą ir sūrį. Kepti apie 10 minučių 200 laipsnių orkaitėje.
2.
Picos padažas:
majonezą, pomidorų padažą, česnaką (išspausti), picos prieskonius (2 šaukštelius) ir vandenį sumaišyti.
Padažas labai skanus, jei tiršta, galima dar truputį vandens.

Namuose gaminta pica

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlos masė:
    pieną, kiaušinį, aliejų (3 šaukštus), druską, cukrų, mieles gerai išmaišyti.

    Dėti miltų tiek, kad tešla lengvai minkytųsi ir neliptų prie rankų.

    Iškočioti 2 lakštus ir dėti į skardą (ant kepimo popieriaus).

    Lakštus patepti likusiu aliejumi, pabarstyti picos prieskoniais (2 šaukšteliais), dėti tarkuotą dešrą ir sūrį. Kepti apie 10 minučių 200 laipsnių orkaitėje.

  2. Picos padažas:
    majonezą, pomidorų padažą, česnaką (išspausti), picos prieskonius (2 šaukštelius) ir vandenį sumaišyti.
    Padažas labai skanus, jei tiršta, galima dar truputį vandens.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų