Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos
AUTORIUS:
Roma
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų sviesto
1 kondensuoto pieno
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
500 gramų tešlos (MANTINGA bemielė (sluoksniuota))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute kad labai nesipustu.
Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.
2.
Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.
3.
Į torto formą įdėti maistinę plėvelę, tada sluoksniuoti lakštus su kremu. Kadangi jis trapus tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute kad labai nesipustu.
    Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.

  2. Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.

  3. Į torto formą įdėti maistinę plėvelę, tada sluoksniuoti lakštus su kremu. Kadangi jis trapus tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai

Receptą atsiuntė Roma

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...