Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Nekeptas citrininis pyragas
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 skardinė kondensuoto pieno
3 pakeliai sausainių
400 mililitrų grietinėlės
1 vienetas citrinų
1 saujelė graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į virtuvinė kombainą supilame grietinėlę, kondensuotą pieną, išspaudžiame citriną ir viska išsukame iki kremo konsistencijos.Paragaujame, ar ne per saldu (jei taip - išspaudžiame dar citrinos).
2.
Tuomet imame indą į kurį darysime pyragą (aš imu stačiakampį stiklinį indą, nes jame geriausia išdėlioti sausainius).
Indo dugną išklojame sausainiais. Tuomet ant viršaus dedame sluoksnį kremo. Tada vėl dėliojame sausainius ir vėl tepame kremą. Taip sudedame visus sausainius ir kremą (man išeina 3 sluoksniai). Kremo sluoksnis turi būti paskutinis. Ant jo užbarstome truputį pasmulkintus graikinius riešutus.
3.
Padedame pyragą į šaldytuvą ir laukiame iki ryto.

Nekeptas citrininis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į virtuvinė kombainą supilame grietinėlę, kondensuotą pieną, išspaudžiame citriną ir viska išsukame iki kremo konsistencijos.Paragaujame, ar ne per saldu (jei taip - išspaudžiame dar citrinos).

  2. Tuomet imame indą į kurį darysime pyragą (aš imu stačiakampį stiklinį indą, nes jame geriausia išdėlioti sausainius).
    Indo dugną išklojame sausainiais. Tuomet ant viršaus dedame sluoksnį kremo. Tada vėl dėliojame sausainius ir vėl tepame kremą. Taip sudedame visus sausainius ir kremą (man išeina 3 sluoksniai). Kremo sluoksnis turi būti paskutinis. Ant jo užbarstome truputį pasmulkintus graikinius riešutus.

  3. Padedame pyragą į šaldytuvą ir laukiame iki ryto.

Receptą atsiuntė Inga

Komentarai


Daugiau receptų