Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Nekeptas ir greitas obuolių pyragaitis
AUTORIUS:
Odeta
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Desertas vienas, du, trys ir sumeistrautas, o skonis... Mmmm, nerealus. Desertas vienas, du, trys ir sumeistrautas, o skonis... Mmmm, nerealus. Odeta
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai obuolių
250 gramų maskarponės sūrio
160 gramų sausainių
100 gramų cukraus pudros
80 gramų sviesto
50 mililitrų vandens
50 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius, supjaustome mažesniais gabaliukais ir sudedame į puodą. Beriame cukrų ir užpilame vandeniu. Verdame vis pamaišydami, kol obuoliai suminkštės. Užtruksite apie 10 - 15 min.
2.
Išvirusius obuolius sutrinkite trintuvu iki kreminės masės.
3.
Sausainius susmulkinkite iki nedidelių trupinukų. Ištirpinkite sviestą ir užpilkite ant sausainių, išmaišykite. Sausainius dėkite į stiklinaites, ant jų dėkite obuolių masę...
4.
Maskarponės sūrį išmaišykite su cukraus pudra ir šį kremą dėkite ant obuolių masės. Ir vėl, jeigu dar liko produktų, sluoksniuokite iki viršaus, kol baigsite visus produktus:sausainiai, obuolių masė, maskarponės kremas, sausainiai...
5.
Galite mėgautis iš karto, o galite palaikyti šaldytuve valandą ir tada bus dar skaniau

Nekeptas ir greitas obuolių pyragaitis

Recepto autorius: Desertas vienas, du, trys ir sumeistrautas, o skonis... Mmmm, nerealus. Odeta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius, supjaustome mažesniais gabaliukais ir sudedame į puodą. Beriame cukrų ir užpilame vandeniu. Verdame vis pamaišydami, kol obuoliai suminkštės. Užtruksite apie 10 - 15 min.

  2. Išvirusius obuolius sutrinkite trintuvu iki kreminės masės.

  3. Sausainius susmulkinkite iki nedidelių trupinukų. Ištirpinkite sviestą ir užpilkite ant sausainių, išmaišykite. Sausainius dėkite į stiklinaites, ant jų dėkite obuolių masę...

  4. Maskarponės sūrį išmaišykite su cukraus pudra ir šį kremą dėkite ant obuolių masės. Ir vėl, jeigu dar liko produktų, sluoksniuokite iki viršaus, kol baigsite visus produktus:sausainiai, obuolių masė, maskarponės kremas, sausainiai...

  5. Galite mėgautis iš karto, o galite palaikyti šaldytuve valandą ir tada bus dar skaniau

Receptą atsiuntė Odeta

Komentarai


Daugiau receptų