Autorius apie receptą:
Desertas vienas, du, trys ir sumeistrautas, o skonis... Mmmm, nerealus.
Desertas vienas, du, trys ir sumeistrautas, o skonis... Mmmm, nerealus.
Odeta
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai
obuolių
250 gramų
maskarponės sūrio
160 gramų
sausainių
100 gramų
cukraus pudros
80 gramų
sviesto
50 mililitrų
vandens
50 gramų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius, supjaustome mažesniais gabaliukais ir sudedame į puodą. Beriame cukrų ir užpilame vandeniu. Verdame vis pamaišydami, kol obuoliai suminkštės. Užtruksite apie 10 - 15 min.
2.
Išvirusius obuolius sutrinkite trintuvu iki kreminės masės.
3.
Sausainius susmulkinkite iki nedidelių trupinukų. Ištirpinkite sviestą ir užpilkite ant sausainių, išmaišykite. Sausainius dėkite į stiklinaites, ant jų dėkite obuolių masę...
4.
Maskarponės sūrį išmaišykite su cukraus pudra ir šį kremą dėkite ant obuolių masės. Ir vėl, jeigu dar liko produktų, sluoksniuokite iki viršaus, kol baigsite visus produktus:sausainiai, obuolių masė, maskarponės kremas, sausainiai...
5.
Galite mėgautis iš karto, o galite palaikyti šaldytuve valandą ir tada bus dar skaniau
Obuolius nuplauname, išimame sėklalizdžius, supjaustome mažesniais gabaliukais ir sudedame į puodą. Beriame cukrų ir užpilame vandeniu. Verdame vis pamaišydami, kol obuoliai suminkštės. Užtruksite apie 10 - 15 min.
Išvirusius obuolius sutrinkite trintuvu iki kreminės masės.
Sausainius susmulkinkite iki nedidelių trupinukų. Ištirpinkite sviestą ir užpilkite ant sausainių, išmaišykite. Sausainius dėkite į stiklinaites, ant jų dėkite obuolių masę...
Maskarponės sūrį išmaišykite su cukraus pudra ir šį kremą dėkite ant obuolių masės. Ir vėl, jeigu dar liko produktų, sluoksniuokite iki viršaus, kol baigsite visus produktus:sausainiai, obuolių masė, maskarponės kremas, sausainiai...
Galite mėgautis iš karto, o galite palaikyti šaldytuve valandą ir tada bus dar skaniau
Komentarai