Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Nekeptas varškės tortas
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų varškės ( (9 %))
200 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
250 gramų cukraus
400 gramų sausainių
200 gramų razinų
50 gramų riešutų
šiek tiek uogienės ((braškių ar mėlynių))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sausainius sutrupinti. Razinas nuplikyti ir nusausinti. Šaldytas uogas atlaidinti ir susmulkinti.
2.
Varškę, sviestą, cukrų ir trynius išsukti iki purios masės, produktus dėti palaipsniui, sviestą galima truputį pašildyti.
3.
Į šią masę dėti razinas ir šaldytas braškes, sausainius. Viską gerai išmaišyti ir dėti į formą. Sulyginti ir talpinti į šaldytuvą keletui valandų ar per naktį.
4.
Jeigu buvo sudėta į torto formą su lankeliais, tai juos nuimti, šonus galima apibarstyti trupintais sausainiais, viršų puošti braškėmis, smulkintais riešutais.

Nekeptas varškės tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sausainius sutrupinti. Razinas nuplikyti ir nusausinti. Šaldytas uogas atlaidinti ir susmulkinti.

  2. Varškę, sviestą, cukrų ir trynius išsukti iki purios masės, produktus dėti palaipsniui, sviestą galima truputį pašildyti.

  3. Į šią masę dėti razinas ir šaldytas braškes, sausainius. Viską gerai išmaišyti ir dėti į formą. Sulyginti ir talpinti į šaldytuvą keletui valandų ar per naktį.

  4. Jeigu buvo sudėta į torto formą su lankeliais, tai juos nuimti, šonus galima apibarstyti trupintais sausainiais, viršų puošti braškėmis, smulkintais riešutais.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų