Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Neringos kiaulienos guliašas
AUTORIUS:
Neringa
INGREDIENTAI:
5 česnakų
šiek tiek margarino
šiek tiek svogūnų
šiek tiek majonezo
500 gramų kiaulės išpjovos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek grietinės
šiek tiek prieskonių
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus pakepiname keptuvėje kol jie taps minkšti ir praras savo kartumą. Po to įdedame gabaliukais pjaustytą mėsą. Kepiname iki tol kol iš mėsos išsiskirs sultys. Svogūnus ir mėsą dedame į puodą. Užpilame vandeniu. Dedame kečiupą, majonezą, prieskonius, česnakus ir visas kitas sudedamas dalis. Troškiname kol padažas taps tirštas. Patiekalą patiekiame su bulvėmis arba bulvių koše.

Neringos kiaulienos guliašas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūnus pakepiname keptuvėje kol jie taps minkšti ir praras savo kartumą. Po to įdedame gabaliukais pjaustytą mėsą. Kepiname iki tol kol iš mėsos išsiskirs sultys. Svogūnus ir mėsą dedame į puodą. Užpilame vandeniu. Dedame kečiupą, majonezą, prieskonius, česnakus ir visas kitas sudedamas dalis. Troškiname kol padažas taps tirštas. Patiekalą patiekiame su bulvėmis arba bulvių koše.

Receptą atsiuntė Neringa

Komentarai (2)


  • Monika 2011-11-28 15:45

    Gal ir būtų skanu.... Jei ne tas truputi, gal būtų galima konkrečiau?


  • Svetlana 2011-03-24 13:30

    Puikus ir lengvas receptas. :super: Mano seimynelei patiko :mmm:


Daugiau receptų