Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Netikras Simonos zuikis
AUTORIUS:
Simona
INGREDIENTAI:
100 gramų abrikosų (džiovinti)
4 vienetai bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų (virtos)
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulės faršo
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas konservuotų žirnelių (indelis)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
2 vienetai kiaušinių (virti, smukinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti su faršu, dėti prieskonius, dar kartą išmaišyti. Į formą sluoksniuoti faršą, smulkiai pjaustytas morkas, nukoštus žirnelius, smulkiai pjaustytus (prieš tai nuplovus!) abrikosus ir kiaušinius. Paskutiniai ir tarpiniai sluoksniai turi būti "mėsiški". Paruoštą gaminį kišti į iki 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti 45 minutes. Skanaus!

Netikras Simonos zuikis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti su faršu, dėti prieskonius, dar kartą išmaišyti. Į formą sluoksniuoti faršą, smulkiai pjaustytas morkas, nukoštus žirnelius, smulkiai pjaustytus (prieš tai nuplovus!) abrikosus ir kiaušinius. Paskutiniai ir tarpiniai sluoksniai turi būti "mėsiški". Paruoštą gaminį kišti į iki 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti 45 minutes. Skanaus!

Receptą atsiuntė Simona

Komentarai (10)


  • Almantas 2019-01-15 09:06

    Skanus


  • vaida 2014-02-13 20:13

    Kazin kaip gautusi su jautienos mesa?


  • Simona 2010-11-14 09:01

    Kažkur skaičiau/girdėjau, kad orkaitė orkaitei nelygu. Taigi kepti reikia su protu - jeigu kepinys per daug "skrunda", temperatūrą reikia sumažinti. Aš paprastai išbandydama naują receptą, kepu žemesnėje temperatūroje, nei nurodoma, tik vėliau, pačioje pabaigoje temperatūrą padidinu.


  • (anonimas) 2010-11-14 00:31

    nemaau kad orkaites temperatura 17c !!!!!!


  • Neringa 2010-11-06 10:16

    Užsimaniau aš valdyti tokį gėrį pamačiusi,skaniiai atrodo


  • Vilma 2010-11-06 08:23

    Butinai bus isbandytas receptas :-)


  • neringagin 2010-11-05 18:06

    Koks gražus, jau dabar norėčiau paskanauti


  • Sucka 2010-11-05 18:05

    Visada prasom) Tai ir sakau- skonio reikalas ;-)


  • Simona 2010-11-05 17:54

    Na, kiek kepiau, tai bulvės skonio nepagadino:) Jas dedu dėl minkštumo. Ačiū už komentarą:)


  • Sucka 2010-11-05 15:29

    Kaip grazu! Ideja su zuikio forma- liuks! O kas del skonio, tai bulves cia nereikalingos :geda: , bet cia skonio reikalas...


Daugiau receptų