Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Netikras zuikis
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
750 gramų jautienos faršo
170 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
1 valgomasis šaukštas šalavijų (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas garstyčių
1 valgomasis šaukštas pomidorų tyrė
110 gramų džiūvesėlių
0.5 vieneto maltos saldžiosios paprikos
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų (šviežiai grūsti )
1 skiltelė česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
Susmulkinti česnako skiltelę, išplakti kiaušinį.
Visus produktus sudėti į didelį dubenį ir gerai išmaišyti rankomis.
Masę padalinti į dvi dalis ir rankomis suformuoti su kepaliukus.
Puošti akytes pipirais, o ausytes lauro lapais.
2.
Dėti į kepimo indą ir kepti 1 - 1,5 vallandos.
Iš pradžių uždengti kepimo folija, o pabaigoje nuimti, kad apskrustų.
Skanus ir karštas, ir šaltas.
Skanaus!

Netikras zuikis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių.
    Susmulkinti česnako skiltelę, išplakti kiaušinį.
    Visus produktus sudėti į didelį dubenį ir gerai išmaišyti rankomis.
    Masę padalinti į dvi dalis ir rankomis suformuoti su kepaliukus.
    Puošti akytes pipirais, o ausytes lauro lapais.

  2. Dėti į kepimo indą ir kepti 1 - 1,5 vallandos.
    Iš pradžių uždengti kepimo folija, o pabaigoje nuimti, kad apskrustų.
    Skanus ir karštas, ir šaltas.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų