Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Netikras zuikis is veršienos Kalėdų stalui
AUTORIUS:
Sandrius
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
200 gramų kiaulės faršo
1 kilogramas veršio faršo
2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto batono
1 stiklinė pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (veršienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jums reikės kepimo rankovės.
Batoną sutrupinam gabalais, apipilam pienu, išminkom ir paliekam išbrinkti. Veršienos ir kiaulienos faršus sumaišom, įmušam kiaušinius ir išminkom, sudedam tarkuotas morkas, išbrinkusį batoną, smulkintą česnaką, prieskonius ir viską perminkom, formuojam apvalaina "zuikį", dedam ji į prakirptą rankovę, susukam, galus užrišam ir dedam į orkaitę 40 - 50 min. Po to nuimame rankovę ir dar zuikutį "paskrudinam" apie 15 min. Kai zuikis visiškai atvėsta, pjaustome ir tiekiam į stalą.

Netikras zuikis is veršienos Kalėdų stalui

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jums reikės kepimo rankovės.
Batoną sutrupinam gabalais, apipilam pienu, išminkom ir paliekam išbrinkti. Veršienos ir kiaulienos faršus sumaišom, įmušam kiaušinius ir išminkom, sudedam tarkuotas morkas, išbrinkusį batoną, smulkintą česnaką, prieskonius ir viską perminkom, formuojam apvalaina "zuikį", dedam ji į prakirptą rankovę, susukam, galus užrišam ir dedam į orkaitę 40 - 50 min. Po to nuimame rankovę ir dar zuikutį "paskrudinam" apie 15 min. Kai zuikis visiškai atvėsta, pjaustome ir tiekiam į stalą.

Receptą atsiuntė Sandrius

Komentarai (2)


  • Irmantas 2013-11-09 14:09

    Super.Pavyko is pirmo karto.Skonis neapsakomai puikus


  • Inga 2011-01-16 12:14

    malonu kai vyras moka tokius dalykus gaminti :bravo: :super2:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...