Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Netikras zuikis su grybais
AUTORIUS:
Audra
INGREDIENTAI:
3 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio kalendrų (malta)
šiek tiek krapų
1 kilogramas kiaulienos
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
150 gramų grybų
šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptus česnakus išspausti.
Pusę česnako išmaišyti su druska, kariu bei kalendra ir gautu mišiniu įtrinti kiaulieną.
Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame likusį smulkintą česnaką.
Tuomet sudėti susmulkintus grybus ir pakepinti apie 5 minutes.
Sudėti smulkiai pjaustytus krapus, paskaninti druską, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
Pakepintus grybus sudėti ant kiaulienos ir suvynioti vyniotinį.
Kepti apie 2 valandas 150-180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti atšaldytą ir supjaustytą griežinėliais.
Skanaus!

Netikras zuikis su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuluptus česnakus išspausti.
Pusę česnako išmaišyti su druska, kariu bei kalendra ir gautu mišiniu įtrinti kiaulieną.
Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus ir pakepinti jame likusį smulkintą česnaką.
Tuomet sudėti susmulkintus grybus ir pakepinti apie 5 minutes.
Sudėti smulkiai pjaustytus krapus, paskaninti druską, išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
Pakepintus grybus sudėti ant kiaulienos ir suvynioti vyniotinį.
Kepti apie 2 valandas 150-180 laipsnių temperatūroje.
Patiekti atšaldytą ir supjaustytą griežinėliais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Audra

Komentarai (3)


  • Renata 2011-12-02 13:57

    pritariu manau bus sausas ir kietokas, nebent mesa labai gerai ismusti, bet tada tikrai bus sausas, arba galima kepti folijoje, sultys neisbegtu :super:


  • zenonas 2011-12-02 13:32

    skaniai atrodo, tačiau jis bus labai sausas


  • skaiste 2011-12-02 13:27

    kiek zinau netikras zuikis yra daromas is farso, o ne mesos gabalo suvinioto. cia jau viniotinis gaunasi, o ne zuikis. :-p


Daugiau receptų