Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Netikros vištų blauzdelės
AUTORIUS:
Rosita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
250 gramų kvietinių miltų
0.75 stiklinės jogurto
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai dar reikės sūrių lazdelių.
Iš jogurto, kepimo miltelių, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite tešlą (ji turi būti minkšta ir nelipti prie rankų).
Iškočiokite tešlą į 1 mm storio blyną ir supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis.
Vištienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
Iš paruoštos vištienos suformuokite kukuliukus ir apspauskite jais sūrias lazdeles.
Viską apvyniokite tešlos juostelėmis.
Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir vartant gerai apkepkite.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Netikros vištų blauzdelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Papildomai dar reikės sūrių lazdelių.
Iš jogurto, kepimo miltelių, šiek tiek druskos ir miltų užminkykite tešlą (ji turi būti minkšta ir nelipti prie rankų).
Iškočiokite tešlą į 1 mm storio blyną ir supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis.
Vištienos faršą sumaišykite su susmulkintu svogūnu, druska bei pipirais.
Iš paruoštos vištienos suformuokite kukuliukus ir apspauskite jais sūrias lazdeles.
Viską apvyniokite tešlos juostelėmis.
Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite ir vartant gerai apkepkite.
Patiekite šiltas su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Rosita

Komentarai (13)


  • cypliau 2016-03-12 21:42

    Mes norinorib


  • sūrios lazdelės ? 2016-01-09 01:58

    Tai duonos kepinių gaminys skirtas prie alaus pakramtyti ar iš neturėjimo kas veikti pagraužti.Nes skonis tų sūrių lazdelių nelabai koks,kietos,limpa prie dantų.O čia jų panaudojimo būdas,ko gero yra pats tinkamiausias.


  • Daiva 2014-06-05 16:16

    Jau kelinta karta gaminu,tik snd pakepinu svogunus...visiems labai patinka...


  • Neringa 2013-12-05 14:25

    Kai as kepiau i vidu dejau surio lazdele pik nik. Vyrui labai patiko ir jau kelis kartus prase, kad dar karteli pagaminciau. :-D


  • ginta 2013-09-28 19:49

    o man iskilo klausimas: kokio dydzio keptuve turi but, kad tilptu tos lazdeles su vista plius? ar galima kepti orkaitej?


  • h,mmmmm 2012-09-25 20:01

    gaminau iš kalakutienos .... papildomai pavoliojau sezamo sėklose .... viskas būtų puiku bet daug terlionės ... ir kitą kartą nenaudosiu tų sūrių lazdelių (puikiai tiks mediniai iešmukai perlaužti pusiau ) .. nepatiko tešla - nors nekimbanti bet dėl minkštumo sunkiai kočiojasi plonai ... kaip ten bebūtų - skanu ir visa šeimyna valgė ir dėkojo :) tad reziumė iš mano pusės: yra ką galima pagamint greičiau ir net pagal tą patį receptą, bet aplamai skanu ir AČIŪ už idėją :-)


  • Ernestas 2012-09-22 09:07

    Na kaip Vyrukas minejo kad gaunas sausai lb...biski daugiau kepinto svohuno gal ir padaryt slapesne mase tada turetu but liuks...na teks pabandyt ir pranest ... :))


  • laima 2012-09-21 19:48

    virkit riebaluose(ne keptuvėje kepkit ), gražiau atrodys :super:


  • rosita 2012-09-21 16:58

    gal ir nieko ,,,,,,,,,,,bet kas tai per,,,,,,,,suriais lazdeles ,,,,,gal kas paaiskins,


  • aira 2012-09-03 23:38

    Labai beto skanu :super:


Daugiau receptų